Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mi az a Gamer Ellátó? Kik vagyunk mi?

Mi az a Gamer Ellátó? Kik vagyunk mi?

Mivel foglalkozunk?

Minden vásárló terméktípustól függetlenül a piac legolcsóbb üzletét keresi, ahol megvásárolhatja a kiszemelt eszközt. Mi, a GamerEllátó csapata azon dolgozunk, hogy nálunk találd meg a legolcsóbb terméket!

A piacon szereplő legolcsóbb webáruház árából minimum 20%-al, vagy akár 45%-al olcsóbban is megkaphatod nálunk azt, amiért éppen most az oldalra látogattál.

Hogyan tudjuk megtenni azt, hogy mindenkinél olcsóbbak vagyunk?

Webáruházunk visszaküldött termékek forgalmazásával foglalkozik. Szinte biztos, hogy minden termék doboza utazott már egyet a nagyvilágban és kikézbesítették egy vásárlónak. Előfordulhat, hogy a termékeket 3 hónapig használták, de az is lehet, hogy téves rendelés miatt küldték vissza. 

Mi történik a hozzánk beérkező termékekkel?

Egy több lépcsős vizsgálatnak alávetve kerül a polcunkra minden egyes termék. Egy soktényezős kvóta alapján kerül besorolásra. Minden terméktípusnál kiválaszthatjátok, hogy mennyit szeretnétek fizetni az adott termékért. Ez a termék állapotát is jelzi, mely a következők szerint alakul:

Állapot táblázat

Állapot Leírás Kedvezmény (eredeti árhoz képest)
99% Bontott csomagolás, 1 nap után visszaküldött termék. Újszerű állapot. 20%
95% Esetlegesen hiányzó csomagolás, 1 hét után visszaküldött termék. Kifogásolhatatlan állapot. 25%
90% Előfordulhatnak használat jelei, nehezen észrevehetően. 1 hónap után visszaküldött termék. Szép állapot. 30%
80% Használat apróbb jelei láthatók lehetnek, enyhén használt, 3 hónap után visszaküldött termékek. Elfogadható állapot. 45%

FONTOS! Nem küldünk el olyan állapotban lévő terméket, amelyeket mi sem vásárolnánk meg. Ezeket az Alkatrészek vagy az Ömlesztett termékek menüpontban találjátok.

Mi a teendő, ha egy termék nincs készleten?

Folyamatos az utánrendelésünk. Beállíthatod a Kívánságlistádra, majd amint érkezik hozzánk az általad várt termékből, e-mailben értesítünk.

Mikor érkezik friss áru és miből fog érkezni?

A fejlécen található Várható készlet menüpontunkban automatikusan frissítjük azt, hogy a következő napokban, hetekben mik közül lehet majd választani. Amennyiben szeretnél lefoglalni egy árut, erre is van lehetőség. Kérlek, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@gamerellato.hu e-mail címen, vagy a Facebook oldalunkon!