Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech

Az innovációra és minőségre összpontosító svájci cég, a Logitech olyan termékeket tervez, melyek az emberek mindennapjaiban kapnak helyet, és új élményeket nyújtanak. Az 1981-ben a svájci Lausanne-ban alapított, és gyorsan egészen a Szilícium-völgyig terjeszkedő Logitech újszerű számítógépes perifériák és számos ipari újítás, többek között az infravörös vezeték nélküli egér, a hüvelykujjal működtethető hanyattegér, a lézeres egér és sok más segítségével kapcsolatot teremtett a felhasználók között.

 

A kezdeti idők óta fejlesztettük tudásunkat a termékek tervezése terén, és globális elérhetőségünket is bővítettük. Termékeink mindegyikénél arra összpontosítunk, hogy ügyfeleink miként kapcsolódnak a digitális világhoz és hogyan használják azt. Mindenben, amit létrehozunk, minden csapatban és alapelvben központi szerepet kap a tervezés, hogy valóban egyedi és értelmes termékeket hozzunk létre.

 

A világ szinte minden országában értékesített termékeknek köszönhetően a Logitech egy olyan több márkával rendelkező vállalattá nőtte ki magát, amely a zenén, játékon, videón és számítástechnikán keresztül összehozza az embereket. A Logitech márkái közé tartozik a Logitech név, a Logitech G, az ASTRO Gaming, az Ultimate Ears, a Jaybird, a Blue Microphones és a Streamlabs.

Rendezés: