Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech G POWERPLAY

Állapot
80%
22.000 Ft
Menny.:db
  • Akár 24 órás szállítás
  • 1 év termékgarancia
  • Gamer Ellátó Minősítés
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • Biztonságos fizetés

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy időben értesülhess a folyamatos akcióinkról!

Gyártó: Logitech
Várható szállítás: 2021. augusztus 02.
Gyártó cikkszám: 943-000110
Nem értékelt

Leírás

Termékeink visszaküldött termékek. Állapot táblázatunk irányadó a vásárlás során.

Forradalmi újítás a pc-s játékoknálkötetlen, kompromisszummentes, folyamatos

A powerplayés lightspeed technológiával a logitech g lebontotta a keményvonalas vezeték nélküli játékhoz vezető falakat. a beviteli késedelem, a vezeték nélküli kapcsolatszakadások és lemerült elemek emléke már a múlté. üdvözöljük a vezeték nélküli számítógépes játék világában, amely komoly tudományos és páratlan mérnöki teljesítmény eredménye.

Powerplay töltési technológiavégtelen tápellátás

Az elektromágneses rezonancia innovatív felhasználása révén a powerplay talp egy energiamezőt hoz létre a felülete felett. ez lehetővé teszi a mozgás közbeni töltést és vezeték nélküli tápellátást biztosít anélkül, hogy zavarná a nagy teljesítményű játékhoz tervezett egerek pontos helyzetérzékelését és adatátvitelét. a technológia egy 2 mm vékony elembe történő beépítése nem volt gyerekjáték. de ezért vagyunk mi a logitech g.

Powercore modulkorlátlan játék

A powerplay energiamezőt a kompatibilis vezeték nélküli egerekhez mágnesesen rögzülő powercore modul alakít töltési árammá. a powerplay nagyszerűsége abban rejlik, hogy az egér akkor is töltődik, amikor ön játszik vagy pihen. ilyen egyszerűre terveztük. szimplán csak folyamatosan töltődik. nyugodtan felfejlődhet a sereggel, feljebb kapaszkodhat a ranglétrán vagy kedvére akciózhat... ismételje. örökké.

Lightspeed vezeték nélküli technológiavalódi kötetlenség, nagyobb teljesítmény

A logitech feltalálta a lightspeed vezeték nélküli technológiát, hogy a legmagasabb szintű vezeték nélküli játékteljesítményt biztosíthassa vele. a lightspeed vezeték nélküli technológia van olyan gyors vagy gyorsabb, mint a versenytársak vezetékes játékhoz tervezett egerei. így ön a vezeték nélküliség szabadságát élvezheti kompromisszumok nélkül.

Játékhoz tervezett szövet és kemény egérpadválassza meg felületét

Hangolja teljesítményét az ön által választott egérpadhoz. szövet és kemény felületet egyaránt mellékeljük, hogy személyre szabhassa azt, és akár cserélgethesse is. a powerplay már a dobozból kivéve is az ön stílusához illeszkedik majd.

Powerplay játékhoz tervezett egerekcsak rakja alá a powercore-t

A mellékelt powercore modul elérhetővé teszi a poweplay technológiát a kompatibilis egereknek. használható a legújabb g903 és g703 játékhoz tervezett vezeték nélküli egerekkel. egyszerűen csak pattintsa be a powercore modul, és már készen is áll a vezeték nélküli töltésre.

Testre szabható rgb-megvilágításszinkronizálja színeit a játékfelszereléseivel

A g embléma brilliant rgb- színben világít majd fel. a logitech gaming software használatával beállíthatja, hogy megvilágítása összhangban legyen felszerelése többi elemével – mindehhez pedig akár 16,8 millió szín áll rendelkezésére. még a szín- és megvilágítási hatásokat is szinkronizálhatja a logitech g egerekkel, billentyűzetekkel és mikrofonos fejhallgatókkal, hogy még egységesebb legyen a megjelenése.

Beépített vezeték nélküliségaz egérhez közel integrált vevőegység

A powerplay egy beépített lightspeed vezeték nélküli vevőegységgel rendelkezik, hogy játékhoz tervezett egere közvetlenül párosítható legyen a powerplay talppal. ez szükségtelenné teszi a további usb-s adatvevőegységet.

Műszaki adatok:

Magasság: 321 mm
Szélesség: 344 mm
Mélység: 43 mm
Vezérlőmodul magassága: 11 mm
Töltőfelület vastagsága: 2 mm
Szövet egérpad vastagsága: 2 mm
Kemény egérpad vastagsága: 3 mm
Kábelhossz (hálózati/töltő): 1,83 m
Rendszerkövetelményekwindows 10, windows 8.1, windows 8, windows 7

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.