Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech G512

Állapot
99%
30.400 Ft
Menny.:db
  • Akár 24 órás szállítás
  • 1 év termékgarancia
  • Gamer Ellátó Minősítés
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • Biztonságos fizetés

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy időben értesülhess a folyamatos akcióinkról!

Gyártó: Logitech
Várható szállítás: 2021. augusztus 02.
Gyártó cikkszám: 920-009
Nem értékelt

Leírás

Termékeink visszaküldött termékek. Állapot táblázatunk irányadó a vásárlás során.

Minimalista előny

A g512 egy nagy teljesítményű, játékhoz tervezett billentyűzet fejlett romer-g tactile, romer-g linear vagy gx blue mechanikus kapcsolókkal. a fejlett játéktechnológia és az alumíniumötvözetből készült kialakítás egyszerű, tartós és teljes funkcionalitással bíró g512 billentyűzetet eredményezett.

Lightsync rgb

A g512 billentyűnként megközelítőleg 16,8 millió színnel szabható testre. hozza létre saját animációit, vagy válasszon a gyári effektusok közül. a lightsync technológiával a megvilágítást a játékok, a hang vagy a képernyője irányítják, hogy a lehető legjobban elmerülhessen az rgb élményében.

Mechanikus kapcsolók választéka:

Válasszon három különböző mechanikus kapcsoló közül: romer-g tactile, romer-g linear és gx blue. a romer-g tactile az eredeti romer-g-profilt jelöli, mely észrevehető működési pontot biztosít. romer-g linear teljesen puha billentyűleütést kínál. a gx blue egy ikonikus kivitel, amely egyszerre biztosít tapintható és hallható visszajelzést a billentyűleütésekről. minden egyes billentyű 70 millió leütésre lett tesztelve, hogy a tartósság is biztosított legyen.

Repülőipari alumíniumötvözet

A g512 a hihetetlenül erős és tartós 5052 jelű alumínium-magnézium ötvözetből készül, amely egyszerre nyújt minimalista designt és szép megjelenést. az 5052 jelű ötvözet merevsége emellett még egy erős és csúszásmentes keretet is ad, amely rengeteg funkciót rejt a páratlan játékélményért.

Átmenő usb-port

Kényelem és sebesség elérhető közelségben. a dedikált usb-kábel külön bemenetről biztosít teljes tápellátást és adatátviteli sebességet az átmenő usb-port számára. rácsatlakoztathat egy eszközt, hogy biztosítsa a töltését, vagy csatlakoztathat egy egeret, hogy egy töltettel örvendeztesse meg ellenfeleit.

Teljes funkcióbillentyűk

A média- és megvilágítási vezérlők a keze ügyében. az fn billentyűt használva vezérelheti például a hangerőt, a zene lejátszását és szüneteltetését, a némítást, a játék módot, módosíthatja a megvilágítási effektusokat, stb. használja az fn-váltás funkciót a logitech g hub, és szabja személyre, hogy a funkcióbillentyűk alapértelmezetten médiavezérlő funkciókat lássanak el.

Egyedi játékfunkciók

Ne veszítse el a meccset csak azért, mert véletlenül lenyomja a windows-billentyűt. váltson játék módba az fn+f8 kombinációval. tiltson le további gombokat a logitech g hub használatával. tárolja el a billentyűnkénti rgb-megvilágítási profilokat a beépített memóriában, hogy bármely rendszeren használhassa.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.