Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech G915

Állapot
80%
46.750 Ft
Menny.:db
  • Akár 24 órás szállítás
  • 1 év termékgarancia
  • Gamer Ellátó Minősítés
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • Biztonságos fizetés

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy időben értesülhess a folyamatos akcióinkról!

Gyártó: Logitech
Várható szállítás: 2021. augusztus 02.
Gyártó cikkszám: 920-008955
Nem értékelt

Leírás

Termékeink visszaküldött termékek. Állapot táblázatunk irányadó a vásárlás során.

A következő dimenzió

Az igazi formatervezési és tervezési áttörést jelentő g915 jellemzői a profi szintű, vezeték nélküli lightspeed, a korszerű lightsync rgb és a csúcsteljesítményű, lapos kialakítású mechanikus kapcsolók. a kiválóan kidolgozott, prémium anyagokból készült g915 kifinomult formatervezése maga a páratlan szépség, az erő és a teljesítmény együttese. ismerje meg a g915 lightspeed-et és a játékot a következő dimenzióban.

Vezeték nélküli lightspeed

A g915 profi szintű lightspeed vezeték nélküli technológiája hihetetlenül gyors, 1 ms sebességet biztosít. ez ugyanaz a vezeték nélküli technológia, amellyel az e-sport profik is belevetik magukat a küzdelembe világszerte. a g915 akkor is működik, ha usb-re van csatlakoztatva, így egyszerre lehet játszani és tölteni.

Hihetetlenül keskeny

A g915 a mérnöki és tervezői terület szinergiája. a kiválóan kidolgozott, prémium anyagokból készült g915 kifinomult és hihetetlenül keskeny; kompromisszumok nélkül elkötelezett a teljesítmény és a funkciókészlet mellett. a 915 tartós, kényelmes és alkalmas intenzív játékmenetekre is; valóban a játékhoz tervezett mechanikus billentyűzetek új generációját jelenti.

Prémium anyagok

Az 5052 alumíniumötvözet-borítás az acéllal megerősített alaphoz csatlakozva könnyű, szuper vékony, ugyanakkor erős és tartós billentyűzet-kialakítást biztosít. a minden igényt kielégítő billentyűzet precíz tervezésekor és kialakításakor a cél a kompromisszum nélküli teljesítmény volt az elegáns esztétikum megőrzése mellett.

Fejleszthető funkció

Minden apró részletet úgy alkottak meg és úgy optimalizálták, hogy maximális élményt nyújtsanak. az alumínium kialakítású hangerő szabályozó görgetőkerék ellenállása az irányítás prémium érzését nyújtja. a lágy tapintású profil- and médiavezérlő gombok érezhető visszajelzése elősegíti a könnyű, intuitív vezérlést.

Erős és tartós

A csiszolt fémfelületet és az olajtaszító bevonatú billentyűsapkákat úgy tervezték, hogy minimalizálják az ujjlenyomatokat. az acéllal megerősített alapja által a g915 hihetetlen erőt és strapabírást tanúsít még a legmegerőltetőbb használatnál is.

Ergonomikus kialakítás

A páratlanul vékony formatervezés és az új, alacsony kialakítású gl mechanikus kapcsolók új szintre emelik a kényelmet. az ergonomikus kialakítású, különlegesen lapos billentyűzet sokkal kényelmesebb, természetesebb kezelési helyzetet tesz lehetővé.

Korszerű, lapos kialakítású, mechanikai

A g915 az első olyan billentyűzet, amely nagy teljesítményű, lapos kialakítású gl mechanikus kapcsolókkal bír, amelyek a tradicionális kapcsolók sebességét, pontosságát és teljesítményét nyújtják, miközben a magasságuk feleakkora. a gl kapcsolókat szigorú teszteknek vetették alá, hogy megfeleljenek a tartósságra, érzékenységre és pontosságra vonatkozó előírásoknak. elérhető három kapcsoló típussal:

Gl clicky - hallható kattintás és érezhető visszajelzés

Gl tactile - halk kattanás és valamennyire érezhető visszajelzés
Gl linear - tökéletesen sima billentyűleütés

Lightsync rgb

A g915 intelligens lightsync rgb technológiája lehetővé teszi a billentyűnkénti, teljesen testre szabható megvilágítást közel 16,8 millió színben. saját animációkat készítve vagy a kész effektusok közül választva mélyítheti el rgb-játékélményét. egyesítse a megjelenést, emelje magasabb szintre a játékélményt, és terjessze ki a játékokban használt beállításokat a billentyűzetével.a speciális funkciókhoz a logitechg.com/ghub weboldalról letölthető logitech g hub gaming software szükséges

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.