Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech Sim Farm Vehicle Side

Állapot
95%
39.000 Ft
Menny.:db
  • Akár 24 órás szállítás
  • 1 év termékgarancia
  • Gamer Ellátó Minősítés
  • Segítőkész ügyfélszolgálat
  • Biztonságos fizetés

Kövesd Facebook oldalunkat, hogy időben értesülhess a folyamatos akcióinkról!

Gyártó: Logitech
Várható szállítás: 2021. augusztus 02.
Gyártó cikkszám: 945-000014
Nem értékelt

Leírás

Termékeink visszaküldött termékek. Állapot táblázatunk irányadó a vásárlás során.

Tolja a traktort a sár nélkül

Küzdjön meg a modern gazdaságmenedzseléssel a lehető legnagyobb hatékonysággal és testreszabott irányítással. A Munkagép oldalsó vezérlőpanel magával ragadó farmszimulátor élményt biztosít, a gazdálkodáshoz szükséges gépek és kiegészítők fejlett vezérlésével.

Valósághű homlokrakodó kar

Érezze a valódi irányítás ízét a nehéz munkagépeknél is, mint a fakitermelők, daruk, láncfűrészek és hasonlók. A rakodókar vezérli a függőleges, vízszintes és forgótengelyeket, az üzemmódkapcsolóval pedig megduplázhatja ezeket a vezérlőket, hogy hat tengely mentén dolgozhasson.

Kézre eső kemény feladatok

Váltson az eszközök között, állítsa be a sebességet, működtesse a lámpákat, nézzen rá a térképekre és a PDA-ra, működjön együtt a kisegítőkkel, vagy akár ellenőrizze a pénzügyeit egy gombnyomással. Programozza be a gombokat a kiegészítők nyitásához, zárásához vagy cseréjéhez. Például irányítsa a daru alapját a karral, majd egy gombnyomással váltson, hogy darukart és a fogót vezérelhesse. Egy második Logitech G oldalpanellel pedig még nagyobb irányíthatóságra tehet szert.

Könnyedén állítsa be a sebességet

Állítsa robotpilótára a járművet, hogy még könnyebbé tegye az életét a tanyán. Használja a beépített tekerőgombot a traktor felgyorsításához vagy a buldózer lelassításához. Miután beállította a sebességet, nyugodtan összpontosíthat a fontosabb feladatokra, mint például az új erdészeti projektre, vagy arra, hogy ki megy a vásárba.

Készen áll a bevetésre

A GIANTS Software folyamatosan újabb járműveket és funkciókat ad hozzá, hogy még teljesebb legyen az élmény a szimulátorban. A játék 140-nél is több járművet és eszközt tartalmaz, és ez a szám még nőni fog. A Logitech G biztosította, hogy az oldalsó vezérlőpanel képes legyen kezelni a játékban szereplő minden járművet és eszközt. A 25 programozható gombnak és kapcsolónak köszönhetően ez a panel felkészülten várja a jövőt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.